Vad är ADHD-coachning?

Coaching är både en metod och en relation, ett göra och ett vara. På samma sätt så finns du både i ett görande och ett varande, alltså dina handlingar och vem du är under tiden. En coach kan använda sig av många olika verktyg så som lyssnande, frågor, metaforer, synliggörande med flera.

En coach kan få klienten att åstadkomma stora förändringar och insikter. Det är just detta som gör att du som klient får den där WOW-känslan, eftersom coachingen inte bara blir en intellektuell process där problem ska lösas. Det blir så mycket mer än så, en upplevelse som fångar både hjärta och hjärna.

Hur hittar jag rätt coach för mig?

personkemi spelar väldigt stor roll. Coachen måste kännas rätt för dig. Hur ska du annars kunna vara trygg och ha förtroende i er relation? Jag har själv en coach och har testat ett flertal olika genom åren. Tänk på att den ”bästa”, mest erfarna coachen på pappret behöver inte vara den rätta coachen för dig.

Därför har jag kostnadsfritt introduktions samtal för att du ska få en chans att se om jag är rätt coach för dig.

Vill du komma i kontakt med mig för att boka tid eller vill veta mer? Fyll i ditt namn och e-postadress i formuläret så ringer jag upp dig