Om företaget

Jag heter Linnea och driver företaget Linneas  hälsa och utveckling.

Jag är Licensierad ADHD coach och har både en gedigen utbildning inom ADHD samt många års erfarenhet kring ADHD.

 Det hela började med att jag ville ha mer kunskap kring Adhd för att kunna hjälp mitt eget barn på bästa sätt, då jag såg att det inte finns resurser och tillräcklig kunskap inom region och kommun för att stötta föräldrar på samma sätt som habiliteringen gör vid en autismdiagnos.

 Jag brinner för att hjälpa människor att få kunskap kring sin livssituation och ge verktyg för att får förståelse för sin person, kunna utvecklas och må bra. 

I mitt företag ger jag stöd till enskilda, par, föräldrar, företag och föreningar i form av föreläsningar, workshops och coachning med inriktning på ADHD.

Jag har sekretess och följer GDPR.